Míta a Beruška

Míta a Beruška

Anotace: Tobě beruško...a moc si přeji at to není naposled

Sedím tu v koutě,

kolem mne povyk,

už ani nevím co se tu děje.

Pomalu zhasínám svůj plamínek života,

bojím se má lásko bez tebe žít.

Chybí mi naděje,

tak moc se bojím... o tebe košiško,

o tebe jen,

slzy mi pomalu hrají ted po tváři,

a já už přemýšlím kde je můj konec.

Nechci tě ztratit,

nechci přestat bojovat,

láska má přece jediný důvod,

nejde žít bez člověka, jenž vryl se mi do kůže,

a zanechal stopy na mém malém srdci.

Chci ti jen říct,

že půjdu za tebou kamkoli jdeš a kdekoli skončíš.

Na jeden či druhý břeh půjdu s tebou klidně hned.

Sem totiž tvůj malinký Míta,

který narodil se pro tebe,

a pro tebe bude s láskou i umírat.

Miluju tě moje pusinko
Autor Goethe.one, 30.11.2010
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klečím ted nad hrobem, a Satanovi přísahám, že oživí - li tě, dám mu svou duši.

22.04.2011 07:03:00 | Goethe.one

A dnes už tato slova vyřčená dávno neplatí....jsou vytepány do náhrobku našeho vztahu.

07.01.2011 15:56:00 | Black*Death

Miluju tě Miťánku....navždy..ať budu kdekoliv

30.11.2010 14:38:00 | Black*Death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí