Kosení duší

Kosení duší

Anotace: ...

Kosení duší
och jak jí sluší.
Křídla láme, steny muší,
sestřelit je ranou kuší.
Tetřev hlásí, rána padla,
nástrahy nám mrcha kladla.
Těla zvučí, nitro brání.
Kdo ji opět chladně zraní?
Vzdát se touhy v čase raním,
poslušnost se srdci klaní.
Autor Fenn, 30.11.2010
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: ARNOKULT, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí