Sen dobra a zla

Sen dobra a zla

Anotace: .

Jednou v noci zdál se sen na který čekám roky,
V tom snu tam byl jenom ten, kdo neslyšné má kroky.
Všade kolem byla noc však světlo bylo všude,
Já cítila jsem že mám moc, však nevěděla co bude.
Když tu náhle vidím mrak, jak zakrývá vše dobré,
To posel zla nám kazí zrak a kazí všechno modré.
Slyším náhle cizí hlasy a vím též kdo je jejich pán,
Slyším šustit jeho vasy a začínám se toho bát.
Musím se mu postavit, nenechám ho zničit vše,
Co mě umí pohladit když to ve mně pěkně vře
On si myslí že je bůh on si myslí že je mocnej,
Avšak tohle je sen můj a on je tu jen hostem
Jedním tahem je hned pryč a s ním odchází kouzlo,
Na nějž jsem já pletla bič, aby sem nevklouzlo.
Ten hrozný mrak se mění v ráno a s ním končí sen,
Tak už s bohem černá vráno přišel nová den.
Autor Helvinka, 16.01.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí