Alternativní svět

Alternativní svět

Anotace: ...

Bříšky prstů zkusit ostří hvězd na nebi spících,
chodidly dotýkat se na trávě ranní rosy chladné.
Vykouzlit úsměv i s matnou červení na mých lících,
jen vyjít vstříc světu a využít přitom kroky ladné.

Jiná alternativa k šedi dnešních dnů bez lesku,
ten svět, kde barvy na Tebe křičí tisíci odstíny.
V místnosti pustíš si na gramofonu starou desku,
ve váze již čekají růže rudé a v kontrastu cesmíny.

Dýcháme díky tomu, co bezmezně milujeme,
žijeme pro smích, který se dere z úst ostatních.
A až v té naši alternativní realitě nebudeme,
snad ta mandarinka se nezbaví práv výsadních!
Autor Wyrda, 02.12.2010
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká

03.12.2010 10:03:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí