Krušné chvíle

Krušné chvíle

Anotace: každý z nás občas zažije krušné chvíle, ale nesmí to vzdát a jít stále kupředu

KRUŠNÉ CHVÍLE

Kolibřík naděje vmítá se do snění,
duše má doufá,
že se nic nezmění,
spirála vzpomínek víří jak vichřice,
Ty dobře víš, že sem nebyla světice

Měla jsem potíže,
zažila krušné chvíle,
však vždy sem vstala
a vydala se na další míle

Míle bolesti, smutku a zkázy
až na samé dno po rozbití vázy,
život byl krutý, však já to ustála
a po dlouhé době se konečně usmála

Podals mi ruku
ve správnou chvíli,
lásko má děkuji,
došli jsme k cíli
Autor Andrea de Taverne, 17.01.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí