Inzerátek

Inzerátek

Anotace: Dívka si podala inzerát ve verších. Neodolal jsem a stvořil odpověď, kterou vám teď předkládám ;-)

Pojď ruku v ruce čarovnou zimní pohádkou,
s osamělou zelenookou brunetkou,
já ráda Ti dám křehkou něhu,
když shodím Tě do bělostného sněhu,
u svařeného džusu s hřebíčkem a skořicí,
obnažím Ti rety polibkem touhou hořící...

-x-x-x-x-

Kampak jenom ten svět spěje.
Pod křehké něhy pláštíkem
když mne shodíš do závěje
k tobě citem zachvěje se zem?

Směle tvrdím dívko - stěží.
Tvůj obnažený ret, horký dech
dokud venku tiše sněží
co lék na mne působiti nech.

Jestliže tvé rety hoří,
mne polibkem zapáliti zkus..
Nedokážu ti však neříct:
svařuj víno a ne džus.
Autor tichy.drak, 17.01.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víno svařený, to beru :o)
a lepší než dotek sněhu
bývá teplo člověčí...
(sama Láska dosvědčí)

Bravo, tohle se ti vážně povedlo :o)))

11.02.2006 11:56:00 | Cecilka

jo,ten konec byl dosti drsnej...B)

17.01.2006 12:16:00 | Magna

Hehe, posledním veršem jsi mne dostal, dobrá práce !

17.01.2006 11:01:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí