Andílci..

Andílci..

Anotace: .. kreslí

Andílci na nebi nakreslí křídly
hvězdnaté cukroví, ať se všem líbí
natáhli girlandy, souhvězdí hvízdly
na ně, proč věší je, jak se jim zlíbí?

andělíčkům nelze, stejně jak citům
poroučet, umí se postarat o vše
díky jejich nebem houfním tranzitům
najednou třpytí se v beránčím rouše

nebeská báň, plna jiskřících světel
vánoční ticho snad mrazivé zdá se
když pak stisk u srdce vezmem na zřetel
do dětství vrací nás mezerou v čase
Autor Petbab, 04.12.2010
Přečteno 486x
Tipy 24
Poslední tipující: la loba, labuť, Mbonita, Lota, Gabrielle, Špáďa, ZILA78, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně se četla..díky ST!!!

05.12.2010 22:03:00 | xoxoxo

Moc hezky napsané... lehoučce snivé, ale také přemýšlivé. Početla jsem si skvěle. ST!***

04.12.2010 11:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí