Hudební lhaní, neklidné spaní

Hudební lhaní, neklidné spaní

Anotace: Ach ty romantické cajdáky. Člověka úplně zblbnou...

Písničky lžou.
Všechny ty texty o lásce.
Dávají prostor mé otázce.
Kde autoři podklad vzali?
Mám pocit, že víc než lhali.
Láska nikdy dokonalá není.
Všechna ta slova – pouhé snění.

Písničky lžou.
O věčném štěstí, o konci dobrém.
O nějakém vyřešení moudrém.
Mají tam místo pro naději,
teď bych jim řekla nejraději,
že ve světě se asi nevyznají.
Nebo že mi všichni něco tají.

Písničky lžou a vždycky lhaly.
Jenže jsem to nevěděla,
když představy mi malovaly…
Autor Prinzeschen, 04.12.2010
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí