zámek

zámek

Anotace: to co máme poznáme když to ztratíme

Sbírka: lidi

na zahradě v zámku
vykvetli růže
obejmuli hradbu
do krásného květu

byl to div divů
ze sedmi světů

na zahradě v zámku
byli obyvatelé domu
neviděli duv divů
viděli jen růži z trnů

za oknem zámku
v krásném květu
zpíval ptáček zlatý
lidem k potěšení

byl to div divů
ze sedmi světů

za oknem v zámku
v růži z trnů
obyvatelé domu
neslyšeli krásu tonů

obyvatelé zámku
nevnímají tu krásu

to co svět obdivuje
opečovávají ledabyle

to co bylo
pomalu už mizí
to co bylo
už není

obyvatelé zámku
litují svého činu
minulost však změnit nelze
chyby napravit už nelze
Autor seh, 04.12.2010
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Snící čarodějka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tahle báseň mi někoho připomíná...

27.01.2011 15:26:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí