I (Oceán)

I (Oceán)

Anotace: 4.prosince 2010

Sbírka: OCEÁN

Procházím se po pláži
bílých křížů
a nade mnou je nebe plný
křižujících havranů
křičících andělů léta
a nebeských Poseidonů
Bolí mě srdce a vážně si myslím
že jsem se narodil na Ostrově bolesti

Čekám nečekané
a nečekám čekané
jsem v pasti ze které není úniku
- otřepaná fráze!
příliv mi dává naději
a s odlivem mi mizí zase v dáli
Bolí mě srdce a vážně myslím
že jsem se narodil na Ostrově bolesti

Písečná zrnka šeptají
mým bosým chodidlům
příběhy zelenomodrého oceánu
a uvádějí je do rozpaků
„Lžete! Vy lžete!“ křičím
do prázdných lastur
Bolí mě srdce a vážně myslím
že jsem se narodil na Ostrově bolesti

Mám čistou hlavu
vymytou hukotem příboje
vymydlenou sněhobílou pěnou
vysušenou mořským vánkem
lásko jsem na tebe připraven
obejmi mou mysl:
Bolí mě srdce a vážně myslím
že jsem se narodil na Ostrově bolesti
Autor démon zatracení, 04.12.2010
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: kejtyyy, Gabrielle, Anjesis, CULIKATÁ, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně nádherná

06.12.2010 13:35:00 | Anjesis

nemám slov... snad jenom krásná, originální, smutná i nadějná, vše říkajíc i tajemná, prostě dokonalá.
Taky se tak cejtim, jenom že já nejsem na ostrově(kéž by).

05.12.2010 12:42:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí