III (Oceán)

III (Oceán)

Anotace: 6. prosince 2010

Sbírka: OCEÁN

Ležíme na pláži
a naše těla se dotýkají
v tu chvíli jako by čas
neexistoval
jsme jenom Já, Ty & Oceán
v jednom velikém objetí
Ležíme na pláži
a naše těla se dotýkají
nejvzdálenějších hranic
vášně

Ležíme na pláži
a naše mysli se dotýkají
hlavou se nám honí nekonečno
myšlenek & nápadů
připadáš si tak mocná
& nesvázaná & milovaná
Ležíme na pláži
a naše mysli se dotýkají
nekonečných vesmírných
plání

Ležíme na pláži
a sluneční paprsky
olizují naše rozpálená
těla
sleduju tvé oči
ve kterých se promítá
nový ještě neokoukaný
film
Doux rien-faire
Douce liberté
Autor démon zatracení, 06.12.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikotin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela líbivé a velmi oceňuju volný verš! Tip :-).

07.12.2010 01:37:00 | Nikotin

taky jsem tam kdysi lehávala, ale v noci, proto už tam nelehávám, ozimilo se... st

06.12.2010 23:31:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí