Démoni

Démoni

Anotace: už mě čeká čtvrtá zásilka

Odmítnuté růže mi
Svými květy řežou kůži
Jako papír a na zem
Dopadají kusy mlhy,
Kterou chytáte sítí
Na motýly.

Jizvám na vašich zádech
Říkáte upilovaná křídla
A nebýt očí, které se nikdy
Nepokusily nelhat,
Možná bych tomu i uvěřila.

Za každou zdí čekají démoni,
Skrytí ve vašich slovech,
Kteří ze vzduchu kradou strach
A snaží se mi ho píchnout do žil.

Zfetovaná vlastními výčitkami
S Vaší pachutí
Odmítám další květiny a vím,
Že zítřek už nemůže být horší.
Autor fuu, 09.12.2010
Přečteno 310x
Tipy 14
Poslední tipující: Metcheque, whiolet, Gabrielle, NikitaNikaT., Denael, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Judita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za každou zdí čekají démoni,
Skrytí ve vašich slovech,
Kteří ze vzduchu kradou strach
A snaží se mi ho píchnout do žil.

Nejdokonalejší...

11.12.2010 18:12:00 | whiolet

Jednou i z nočních můr reality stane se jen zaprášená vzpomínka. A přijdou Ty dny, kdy i Tvé oči se budou upřímně smát... Pořád tomu věřím. Pořád věřím v naši cestu...

09.12.2010 18:02:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí