JEN V PRACHU CEST

JEN V PRACHU CEST

Anotace: odvíjí se příliš velkých gest....

Jen v prachu cest
odvíjí se příliš velkých gest
srdce náhle zkamení
jak to zlověstné znamení

jen ten semafor
mlčí,a tomu říkám for
když se nic nemění
z nás jen pramení
nenávist a klam
bloudím,ale v sobě sám
proč lidé vážení
nic se nezmění
kam může to vest
mám vůli jí nést
kdo to ocení
ale dobro nic nemění

jen v prachu cest
světlo z velkoměst
proč v bloudění
jak to zlověstné znamení....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.12.2010
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, labuť, Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale ja stale verim, ze dobro nieco predsa moze a aj zmeni..

30.12.2010 00:54:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí