JEN SVĚTLO

JEN SVĚTLO

Anotace: co nám řeklo....

slunce
vládce našich dní
znáš to,ale než se rozední
konce
odezní......
možná jen potkáš ve hledání
paprsky doteku
teplé dlaně
povzdechu
horké planě
bez dechu
poslední lásky
neodešly
hledaní co nám řeklo
JEN SVĚTLO..
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.12.2010
Přečteno 228x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, PIPSQUEAK, labuť, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí