Prázdniny u Styxu

Prázdniny u Styxu

Anotace: (902 ávýbz 552 .xam ,sipop ýnřurts) ! :Ecatona

Dostat děj na jeviště.
Tma, lebka
a trny.
Sen každého diváka.
Dojít na okraj věcí.
A zaniknout.

Sněží na hračky
a jejich otroky.
Sněží na prince
v plastových koupacích
pláštích.
Na kraj se snáší
dokonalá slepota.
Z dlažebních kostek
prýští krev
městem obchází
démoni milosrdenství.

A pomalu se stmívá
v parodii na Babylon.
I hvězdy klepou popel
na andělské ubrusy.
A.
Odchází.
Autor Squat_the_world, 11.12.2010
Přečteno 324x
Tipy 26
Poslední tipující: Bolder, micátko, Dračičák, fuu, 6thSun, ewon, hašlerka, Jana M., zenge, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(-: icatona ut an ža on

23.12.2010 15:06:00 | Dračičák

Přiznám se,
že to ve mě vyvolává spoustu pocitů, ale neumím je definovat ani nějak popsat.
Asi je to tím, že nevím, jestli rozumím ději nebo sdělení, které básní vysíláš.
Ale právě za ono mé pocitové nevědění, které je tak silné, ST.

11.12.2010 09:49:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí