VŮNĚ VÁNOC

VŮNĚ VÁNOC

Anotace: zamrzlá romantika

Jen z okna se dívej
mráz kreslí obrazy
potichu zpívej
obehraný koledy
zůstanou úrazy
nohy zlámaný
jen z obrazovky slavičí
hlas zase zní:
"Kde pak ty ptáčku hnízdo máš"
proč před zimou se neschováš
potom jen popelky
mají své oříšky.....
ty ale mlčíš
jen dárek nerozdáš
zas propadáš svému smutku
pohádku vypínáš
vzpomínáš
jen v ulici zní vůně vánoc
Tichá... Tichá... NOC
a na chodníku...odkapává
zamrzlá romantika.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.12.2010
Přečteno 229x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Niky88, labuť, zenge, Psavec, Kapka, CULIKATÁ, Květka Š., Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.

12.12.2010 16:44:00 | Psavec

St..

12.12.2010 12:09:00 | Květka Š.

melancholie jako u mě dneska, krásná.

12.12.2010 11:50:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí