Přání

Přání

Anotace: ... petrklíč otevírá jaro ... ... skutečně se to stalo ...

Nikdy nekončící příběh
o Lásce a Svítání
Ve stáji přivítá ho hříbě
anděl křídly vyzvání
Pastýři zpívají libě
tři dary na počkání
Voní tu kadidlo
a ze zlata jde zář
Bůh boří pravidlo
vše přesvítí ta tvář
V níž Boží Duch má sídlo
a ty ho v srdci máš
Tak se snaž!
Aby i hvězda Krista
k tobě našla cestu
A prosvítila místa
jež uniknou pak trestu

Život píše román o lásce
pohádky věří ve vzkříšení
Bůh je na každé zastávce
a dává klíče k odemčení
pochopení
Změň v dobro to,
co můžeš změnit
Autor Inge, 12.12.2010
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí