Průřez životem

Průřez životem

Anotace: ...

Prázdný disk

Bůh a tak málo mě zná
Bůh a tak dobře mě zná
Ať plá, ať dále plá

Práce a plány, nikdo živý
Práce a plány, ty mě živí
Ať uhasí to lživý

Jsem sama a to je tíživé
Jsem sama a jsem to já, kdo plive
Ať plane, co je snivé

Nedůtklivě se chová a tváří
Nedotýká se mě další září
Ať zhyne, co se plazí

Jsme vrazi, vlastní vrazi
Jsme sami nepřítelem, jsme nazí
Ať hoří oběť na oltáři

Zase se tváří znechuceně
Zase se nutí k lásce ke své ženě
Ať umlkne, co k dobru stojí obráceně

Věrně i nevěrně, prázdný disk
Věrný i nevěrný, on to risk
Ať křičí slovy: ty jsi zisk

Plný disk
Autor Inge, 12.12.2010
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí