první dojem

první dojem

Anotace: Možná psané mírně s nadsázkou.

Objevila ses tu nečekaně,
mělas přijít, však nedoufal jsem,
že bude s tebou tolik krásně,
že půjdem chvíli stejný směrem.

Jen jsem přišel, promluvilas,
dali jsme se do řeči,
pořád bylo o čem mluvit,
předtím, pak i vzápětí.

Máme tolik společného, že vymykáš se realitě,
jak nebyla bys skutečné a zmizela v jiném světě.

Jsi hodná, milá, všímavá,
to slovy nejde vyjádřit,
chytrá, krásná, shovívavá,
víc než může v světě být.

Bychom byli přátelé, toť moje velké přání.
Co teď bude, když jsi pryč? To nemám zdání.

Moc mluvím, má slova kazí obraz o Tobě,
už mlčím, ticho budu, zmlknu sobě.

Snad Tě ještě uvidím a mé oči spatří tě,
objev se tu znovu, prosím tě!
Autor Sachris, 13.12.2010
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekná

14.12.2010 17:06:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí