Moje olympiáda

Moje olympiáda

Anotace: Každý někdy vybojujem životní zápas.....

Moje olympiáda

Celý objem svého těla
Nechám ve skříni
Obleču si jako atlet
své růžové bikiny….

Soupeření všeho druhu
Vlastně trochu zbožňuji
Dneska soutěžíme v běhu
Však ho dlouho trénuji….

Rozklusání před startem
Masáže a rozhyby
Pomůžou mi rozprášit
Všechny pochyby…

Pak vyrazím jako z děla
Za svým cílem v etapě
Trému odhodil jsem doma
Tady mířím ke slávě…

Sto metrů je disciplina
Carla Lewise z USA
Olympiádu měl v merku
Pro mě je to beznaděj….

Ovace si užívám
I když nebylo to na bednu
Dneska daj mi medaili
Bramborovou ke všemu…
Autor v.hercik, 13.12.2010
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí