Jsi taková, jakou tě chci mít

Jsi taková, jakou tě chci mít

Anotace: ...

Zabij mě něžně
v letu z kostelní věže
chycená do spárů lišaje

Miluj mě něžně
v pádu třeba z gotickýho mostu
do tvýho klína

Z malýho okna nad chodníkem
nepozorována
pozoruji
všechno dění kolem

Projel kočár s dítětem
/a pak hned bez něj/
Kutálí se velký srdce
který sotva uneseš
Rozdáváš slova
co hřejou po kapsách
Piješ a kouříš.
A kouříš a piješ.

Přesně v tomhle pořadí,
jsi taková, jakou tě chci mít.
Autor Koprtinka, 13.12.2010
Přečteno 392x
Tipy 17
Poslední tipující: STIMPRE, James Libustka, JirkaS, Sweet KiWi, honnnzik, jedam, CULIKATÁ, carodejka, Melfëa, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco na té Mary je....kisss

23.12.2010 17:40:00 | JirkaS

Moc hezké, paleta slov, snad všech barev.

13.12.2010 23:25:00 | carodejka

tak to se mi vážně moc líbí

13.12.2010 22:19:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí