Breathe Me

Breathe Me

Anotace: Ahoj, přináším další své jednoduché, poloprázdné věty, slova. Básně nepíšu na ty nemám hlavu. Na motiv od "Sia Breathe Me".

Pomoz mi,

já už nevím jak dál.

Stalo se to znovu.

Znovu jsem podlehla.

Ta věc je má úleva,

bolest je jen vysvobozením,

pro mě.



Ztratila jsem vše…

Hlavně sama sebe.

Pomoz mi, chci cítit

Tvoji vůni,

vidět tvůj úsměv.


Chci tvou pomocnou ruku…

Chci jen být tvým přítelem.


Dnes jsem znovu podlehla.

Sklenička leží převráceně,

flaška je prázdná…

A můj přítel sjíždí po kůži.


Ztratila jsem sama sebe,

zůstala jsem v prázdnotě.

Bolí to…


Chci jen obejmout, zahřát,

nejsem bez cíle…

Snažím se jít dál…


Nevzdávám se, chci podržet!

Chci plášť, který zahalí jizvy!

Chci, aby si otevřel moji duši!

Mé pravé já…
Autor marsik.M.S.K, 15.12.2010
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí