Osamělý

Osamělý

Anotace: Němý

Jsem němý,
tak jak mám promluvit?
Jsem němý,
tak jak mám to,
co říci chci, vyjádřit.

Třeba lásky cit.

Jsem němý,
jak to básní říci mám.
Jsem sám
a jiní mému neštěstí se smějí
a chtějí vědět,
proč já jim nedokážu odpovědět.
Autor Slava-THC, 16.11.2004
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Macháček, samotáři?

13.01.2011 21:43:00 | Slava-THC

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí