Děčínské skály

Děčínské skály

Anotace: ................

Tolik bych, jsem tě chtěl svléknout
cítit tep tvého srdce
tvou vůni z daleka
jsi čarodějka
co mě okouzlila
tak dlouho jsem nemohl najít
správná slova na báseň
až Brigit mi ukázala
hvězdu na nebi

zkameněl jsem jako menhir
když jsem jí uviděl
krásné oči
na kytaru jsem v ten okamžik
hrál tak nejlépe
jak to jenom šlo

ve vodopádu
tančíš sama
oblečená v rudém květu
je to snad iluze
rudého draka
na silvestrovském nebi

odhodlám se k tvému srdci
přistoupit blíž
jako dobývací stroj
k poslednímu útoku
na temnou pevnost…

snad zvítězím
snad mi bude přát Brigit
Autor Vlk v rouše, 15.12.2010
Přečteno 543x
Tipy 16
Poslední tipující: Snící čarodějka, Laivindia, Markéta Hl., Gabrielle, labuť, Jana M., CULIKATÁ, Květka Š., hašlerka, E.deN, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...ST!

15.12.2010 20:37:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí