Ztracené mládí

Ztracené mládí

Anotace: Na jednoho se čekat nevyplácí... :o)

Žila byla princezna
Moc krásná a moc líbezná
Ta na prince svého čekala
A jiného nechtěla

Princ však stále nešel
A jak ten čas pořád letěl
Zůstala nakonec sama
Jako stará panna

Bez dětí a bez vnoučat
Lásku svou neměla komu dát
Tu začala přemýšlet
Jak vrátila by ten čas zpět

Čas však vrátit zpátky nejde
Co už na tom ale sejde
Měla si víc užívat
A né se láskou užírat
Autor ZZuzkAA, 18.01.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mně se líbí!
A je pravdivá!
A nechápu nehodnotící!
A dávám 100

09.04.2006 19:47:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí