Západ slunce

Západ slunce

Anotace: Západy slunce jsou přece tak krásné...

Má lásko
slunce zapadá
mi za život
Jak je to krásné
Má hvězda zhasne
rychlostí tmy
už nebudem my
má lásko
budeš ty a nebudu já
Chci běžet tmou
dohnat to slunce
a chci tě obejmout
dožít se konce
v nádherném objetí
Za chvíli
budu obětí
má lásko
slunce zapadá
mi za život
Autor Dementaire, 17.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Eresiel, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí