KDYŽ Z NEBE PADÁ LÁSKA

KDYŽ Z NEBE PADÁ LÁSKA

Anotace: svět je jenom,jenom maska

jsou vteřiny,v tom našem tichu
jak úsměv v prachu
poslední vteřiny
kdo dá ti lásko díl odměny
myšlenek se ale leká
když potom spěchá
v krajině svého sebevědomí
jak naděje v bezvědomí
jen otázky...co nechápeš
co jen je rozlámeš
je jako bláznivá
jak mast hojivá
na všechny smutky
co jsou tak krotký
když sny spásají ovečky
jen věty bez tečky
svět je jenom,jenom maska
když padá z nebe láska.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.12.2010
Přečteno 278x
Tipy 22
Poslední tipující: lennerka, isisleo, PIPSQUEAK, hašlerka, strašidýlko-střapatý, labuť, Psavec, la loba, j.c., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Překrásná, líbí...*:)

19.12.2010 13:55:00 | PIPSQUEAK

Nádhera

18.12.2010 20:59:00 | la loba

...svět může být i láska v masce..
:o)
Jiří senior

18.12.2010 20:20:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí