Bože pomoz mi!

Bože pomoz mi!

Anotace: Zoufalé volání o pomoc nebo vzdání se bez boje?

Jak blesk z čistého nebe z ženy stvořil kamennou sochu.
Srdce se proměnilo v kus ledu a pomalu tálo.
Kap, kap, kap…kapka za kapkou vytvořily obrovskou louži.

Krvavé jezero kapek rozprostírá se tu s trochou černého nádechu.
Proč ta žena žila, proč tu tak dlouho byla, co za to tolik stálo?
Snad pro poučení z chyb ji život věčnou krutostí souží.

Teď tu stojí, přihlíží křivdám, hněvu,lásce, smíchu a hovoří v duchu.
Srdce jenž tolik hřálo bolí, bolí a zmrzlo na věky, na stálo.
Na věky jako socha tu bude stát, ale ta žena po smrti prahne a touží.

Bože sešli na zem blesk jenž sežehne mě a spálí!
Autor Lyonka, 18.12.2010
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí