Dobré ráno!

Dobré ráno!

Anotace: ...ten dotyčný sám moc dobře ví :)

Je to zvláštní, ten hřejivý pocit na mém srdci.
Jak všechno hned zkrásní a vše je v jiné moci.
Střídá se ve mě smět pocitů,
vybrat si sama nesvedu..
Strach, úzkost, štěstí i naděje,
krásný cit třpitivé závěje.
Zima s létem se střídají,
motýli nad hlavou létají.
Slunce vyjde,
lampa zhasne..
To je prostě dáno,
tak přeju krásné ráno!
Autor petulinka :), 18.01.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí