Volkswagen

Volkswagen

Anotace: Zobrazuje přehled jednotlivých modelů produkce vozidel značky Volkswagen

V O L K S W A G E N

Volkswagen je auto lidu,
kdo ho má, tak jezdí v klidu.
Touareg největší v řadě,
ale hezky popořadě.
Malé Lupo pro dva lidi na nákupy postačí,
pro rodinu dvoje dveře málokomu vystačí.
Větší polo s pěti dveřmi před Lupem má výhodu,
Golf ale má až doposud nosáneček nahoru.
Jezdí ve třech variantách a pak ještě Cabrio,
kdo ho má tak si rád pouští hodně nahlas rádio.
Eos jistě v dobré víře,
neztratí se v žádné díře.
Vždy,když někam zatočí,
každý se tam otočí.Je to totiž auto s duší,
kdo v něm jede tomu sluší
Passat,to je jiná třída,často stává na Hradě,
ale třeba verze kombi i na vaší zahradě.
Phaeton moc na silnici často vidět nebývá,
když už jede po ulici tak ne česká rodina.
Sharan auto pro rodinu jistě volba nejlepší
než mu dáte nová kola, dáte mu své příjmení.
Touran dělá kariéru ve firemní flotile,
někdy veze třeba lidi jindy zase košile.
Na zboží je lepší Caddy,neurazí svými vnady.
Tiguanem vyrazíte na hory i na louky,
ale jako teréňák se hodí spíš pro holky.
S Touaregem zajedete klidně přes brod do vody
a pak hurá na dálnici dát si s někým závody.
Když už pustím ňákou kačku,
tak chci vlastnit dobrou značku,
asi to mám dané genem,
budu jezdit VOLKSWAGENEM.
Autor vzacny druh, 18.12.2010
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se Ti povedlo,mám ráda auta:-)

29.12.2010 16:04:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí