Černé mraky

Černé mraky

Anotace: ...

Plují oblohou mraky černé,
zakrývají svit měsíce.
Všechno všechno je již marné.
Hoříme jak zhaslé svíce.

Jako slepci, kteří vidí
vodu tekoucí do kopce.
Adam Evu nenávidí.
Viník odsoudil žalobce!

Zavelíme jízdě pal
a potom dělům vpřed.
Po bitvě je každý generál.
Na to vem klidně jed.

V dálce se už rozednívá,
Slunce za horu zapadá.
Není již zde duše živá
a naděje umírá.
Autor Jean-Valjean, 18.01.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

2. sloka se mi líbí :o)

18.01.2006 21:35:00 | Aki von Spritzenhaus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí