Laris

Laris

Anotace: ...

Žije v lese skřítek,
nepamatujíc co se stalo,
kde schovalo,
stříbrnou pavučinku nitek.

Se sekyrkou žije skřítek,
v mrazu a tmě,
co se stalo vlastně,
že je bez světýlek?

S duší samotářskou,
smířen se svým osudem,
o společnost olopen,
čeká on na touhu zabijáckou.

Jeho noshledy vlci jsou,
když šedá je barva života
a černá pachuť smrti,
ani ti už tu dlouho nebudou.

Uplynulo mnoho let,
které několikrát pozměnily svět,
země se zbarvila do nachové červeně,
není to skřítek, ale skřet.
Autor Sulfur, 19.12.2010
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Dragita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se mi moc líbí:-))

31.12.2010 15:11:00 | Dragita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí