vÁNOCE

vÁNOCE

Anotace: přiblížili se vánoce

Tak tu máme po roce, opět bílé vánoce
Lidé jssou zachumláni v teplé kabátce
a děti sní o krásné pohádce za pecí
jako Barobora Tachecí

Děti se těší na dárky, psíci zase na párky
Dospělí se těší nejvíce, jak potěší děti v Africe.
Děti zase po roce, očekávají slavné vánoce
a loví kapra v potoce
Autor klinika, 20.12.2010
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí