Opět Nell, má láska

Opět Nell, má láska

Anotace: Objevila jsem s Tebou, co je to opět žít...Děkuji..Ještě to nevíš, ale hluboce Tě miluji... počkám si na to, až do očí Ti to budu moct říct můj poklade.

Nell, Ty má princezno,
má lásko roztomilá.
Mé srdce z Tebe rozmrzlo,
Tvá kouzla to zavinila.

Vděčím Ti za svobodu,
za nové city.
Dýchat skoro nedovedu,
když v blízkosti jsi Ty.

Tvoje rty jsou ze všech nejsladší,
já líbám je tak ráda!
A mám skoro nejradši,
když vzrušeně škrábeš moje záda.

A Tvůj dech se zrychluje,
moje srdce buší.
Možná, že i miluje,
doufám, že to tušíš.

Chci ať mi věříš
a nechci Tě zklamat.
Jak moc ráda Tě mám nevíš,
pojď se mnou do snů plavat.
Autor Leonkaaa, 21.12.2010
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, mladé, živoucí, citlivé.)))

21.12.2010 20:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí