Hříchy poznamenaná

Hříchy poznamenaná

Anotace: ...

Dýchat jen dým a polykat hady,
tys začaroval mi hrdlo
svými činy.

A polykat mé slzy nechceš
prý jsou až příliš slané,
když pláču kvůli tobě.

Já doma a ty na ulici.
Některé jevištní kulisy
se po staletí nemění.

A moji přátelé?
Jen diváci otáčivého hlediště.

Já neřeknu jim pravdu
ta bolí
a bolí příliš kvůli tobě.

O odraz v zrcadle nestojím.

Už nekřič , miláčku, špatně to snáším a pochybuji.
Autor Eventris, 21.12.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí