Psaníčko

Psaníčko

Anotace: Co by se tak líbilo k Vánocům, to je někdy těžké, ale děti to mají hned :)

Poleť ke mě na chvilku,
ty můj malý andílku,
zahřeješ se od kakaa,
co dělá ta naše máma.

Dám ti potom psaníčko
a v něm tajné přáníčko,
kde jsou dárky pro rodinu,
mámu, tátu, kočku Týnu.

Mamince dej kožíšek,
ať mráz neštípe jí do líček,
tatínkovi novou tašku
nebo raděj rumu flašku,
kočce Týně pelíšek,
děkuji tvůj Vojtíšek.
Autor BARBYE, 22.12.2010
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí