VÁNOČNÍ

VÁNOČNÍ

Anotace: něco k Vánocům

Večer a za zimy
Pijeme svařený
Víno červený
A to mam rád

Mrzneme v zimniku
Neni nám do smíchu
Ale žijeme
Tak akorát

A zase po roce
Blížej se Vánoce
Nevíme kudy dál
A máme strach

Nechceme nic
A nemáme víc
A co si dáme
Když známe jen prach

Prach co se víří
A lvi a štíři
Čekaji na cestách
Zvedaj nám tlak
Autor jondys, 23.12.2010
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Judita, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí