V (Oceán)

V (Oceán)

Anotace: OCEÁN

Sbírka: OCEÁN

„Piráti!“ vykřikl kapitán
a papoušek na jeho rameni
se zběsile rozkřičel
Nastal chaos
Námořníci běhali sem a tam
děla ládovali střelným prachem
a pistole střelným strachem
Žlutá rybka to pobaveně sledovala

Šavle se leskly v poledním žáru
jako oči hladových pirátů
lačných po krvi & zlatě
Lodě odhalily svá žebra
„Jsme na dostřel!“ ozvalo se
a obě lodě spustily kanonádu –
- stěžně se lámaly těla se kroutila
a žlutá rybka to pobaveně sledovala

Lodě se srazily a začalo pravé peklo
boj muže proti muži
šavlový tanec tělo na tělo
poslední výkřiky před smrtí
Zkrvavení námořníci padali do hlubin
kde se stali potravou žraloků
jejichž zuby spokojeně cvakaly
Žlutá rybka to pobaveně sledovala

Na obou stranách zbylo
posledních pár mužů
kteří uslyšeli slova
jež jim vzala dech
„Počkejte!“ zarazil se kapitán
oči přítomných k němu vzhlédly
„Vždyť my jsme také piráti!“
Zelená rybka v tlamě škodolibě
žmoulala žlutou rybku
Autor démon zatracení, 23.12.2010
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, urcite.me.neznas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí