Andělské zpěvy

Andělské zpěvy

Anotace: ....

Tichá noc. Svatá noc
Andělské zpěvy zní
ježíšek v Betlémě
zas sladce sní

Okolo postávaj
nehybná zvířátka -
krásná to
vánoční pohádka

Pak ta noc nastane -
tahle noc štědrá!
A zase dopadá
deprese na má bedra

Cítím jak mrazem
krev moje tuhne -
kdo chce zůstat živý
radši mi uhne

Ale je hezká noc…
S tmou se hvězdy mazlí -
snad se mé hříchy
do nového roku smázly
Autor Chašmodský, 23.12.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí