Šeptej...

Šeptej...

Anotace: Tentokrát, doufám pozitivní báseň! Tak běžte všichni Své štěstí hledat. Každého si najde:)!

Šeptej, šeptej mi do ucha,
ta slova hřejivá, tajemná.
S nádechem vůni vdechuješ,
ty střípky vzpomínek hasíš zase zpět.

Je čas za minulostí
tlustou černou čáru udělat.
Všem ošklivým a zlým bubákům,
od srdce sbohem dát.

Ať přijdou dny dobré či špatné,
je třeba se s nimi vypořádat.
Nebát se vykročit z bludného kruhu,
najít světlo našich dnů.

Od malých prcků rosteme,
v patnácti "velkými" jsme.
Ale čím jsme starší,
tím chyby jsou zřetelnější.

Mění se svět,
měníme se my.
Staré šrámy hojí se,
nové se otevírají.

Staré lásky odcházejí,
nové lásky nám loudí úsměvy na tvářích.
Všichni víme, že jednou bude líp,
někde tam.

Mlčenlivý úsměv,
hřejivý pocit v srdci.
Štěstí existuje,
je jen třeba do něj fouknout,
maličko popostrčit
a najde si Vás samo!
Autor Cassée Moteur, 23.12.2010
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, Sladkalu, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šeptáš něco o mušce zlaté :-)
V Básni máš zajímavé postřehy a pozitivní náladu.
Jednou bude lépe...musí.

10.03.2011 21:36:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí