Bojím se zítřka

Bojím se zítřka

Anotace: "Šťastné a veselé..."

Bojím se zítřka,
kdy neschopnou budou mě zvát,
a jen na mě řvát.

Bojím se zítřka,
že bude to jako kdysi,
oblíbenost rodiny jako krysy.

Bojím se zítřka,
otrávenost štědrého dne,
s upřímností, která mé srdce rve.

Bojím se zítřka,
velkého ponížení,
dopad slov, nad které bič už není.

Bojím se zítřka,
falešného úsměvu,
kdy předstírají lásku, pro návštěvu.

Bojím se zítřka
a nechci se probudit,
o krásný sen, o štěstí, se ochudit.

Bojím se zítřka,
leč i přesto zavírám oči do skrýší,
s přáním, které snad někdo vyslyší.
Autor Gringer, 23.12.2010
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, hubape, Jiná, Prdelka10, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stejně palce, ať ten tvůj zítřek přinese alespoň něco hezkého, a přeji ti, aby byly tvé obavy oprávněné co nejméně, a ať ti zítřek, ale i všechny nadcházející dny přivanou přeci jenom především to dobré,
hodně štěstí

23.12.2010 23:08:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí