Vánoce na facebooku

Vánoce na facebooku

Anotace: Je to škoda... I to, že si pod pojmem Vánoce čím dál více dětí představuje toho kýčovitého, komerčního vyrudlého Santu... Kde je náš Ježíšek?

Od dopisů na sms
vánoční přání přešlo,
konec konců i na icq,
se v dalších rocích vešlo.

Teď už sms ani dopis,
téměř nikdo neposílá,
další kouzlo Vánoc,
tímto odumírá.

Však když na facebook
se v ten vánoční čas podíváš,
více než obvykle,
tam oznámení máš.

Ten tě označil, na svou
fotku v santovské čepici,
další zas zuřivě píšou,
vánočně laděné statusy.

Označují tě tam a zde,
vánoční přání píšou si na zeď.
Pohled už nám skoro nic neříká,
mobil už s vánoční sms taky nepípá.

Dopis už ve schránce neobjevíš,
ale na facebooku se akce
"Rozbalování dárků"
jako ostatní jistě zúčastníš.

Všechno dění,
se na facebook přesunulo,
časy se mění
a jedno z kouzel Vánoce vyhasnulo.
Autor Yuichi Tobi, 24.12.2010
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě facebook naštěstí moc nebere,ale báseň je to pravdivá:-)

29.12.2010 17:02:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí