Tomáši vrať se!

Tomáši vrať se!

Anotace: Já vím... z nebe není cesty zpět...

Tomáši proč se nevracíš?
nechtěls zemřít
chtěl jsi žít!!!

pro lásku...pro přátelství
pro krásné milování...

Tomáši proč se nevracíš?
slíbil jsi to
tehdy když jsi ležel na lůžku
a s posledním výdechem sliboval
na ruce jsi měl krve stružku
a pořád jsi mne miloval...
Autor Blair, 26.12.2010
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí