VI (Oceán)

VI (Oceán)

Anotace: Oceán

Sbírka: OCEÁN

Vrak kdysi překrásné lodi
leží v mých útrobách
jako nešťastná dívka
na dně propasti
Je pokryt závojem času
& oblečen do hávu zapomnění
Slouží jako skrýš
bezmocným rybkám

Kapitánova kostra
i po sta letech
hrdě objímá
hlavní stěžeň
Stejně tak kormidelníkova
statečně svírá kormidlo
a vede loď na pouť poslední
pouť na onen svět
Autor démon zatracení, 26.12.2010
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: kejtyyy, dream in emptiness, Dívka s perlami ve vlasech, korncaffe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí