Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: krásné sny miláčku

Teď jak ve snu se cítím,
když dobrou noc ti chci přát.
Procházím tak kouzelně pohádkovou nocí,
že se mi nechce ještě jít spát.

Jak v lese, cvrliká cvrček na terase,
Měsíc jakoby opilý - slunečním paprskem,
který mu ohnivou zář propůjčil
a připoutal k Zemi.

Tu nádheru dnešní noci,
Ti na dobrou noc posílám...,
ať sny pohádkové se Ti zdají.
Autor Mische, 20.01.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí