Napiš na co myslíš

Napiš na co myslíš

Anotace: tak jak to funguje u mě aneb malý návod na napsání básničky :o)

Napiš na co myslíš

Stačí tužka, starý sešit
složit slůvka a není co řešit.
Zavři oči, předpaž ruce
slyšíš tlouci svoje srdce?

Na co myslíš? Napiš o tom.
První verš a druhý potom.
Piš o lásce i o závisti,
lidském štěstí, o bolesti.

Zapoj city, zapoj smysly,
odhal chmury ve své mysli.
Pomáhá to, vždyť to víš,
bude fajn však uvidíš!
Autor Mische, 20.01.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rytmus sedí, rýmy taky, hned je báseň,zkoušej taky... :-))

21.01.2006 10:51:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí