Z kopce.

Z kopce.

Anotace: ...jarní. http://www.youtube.com/watch?v=ymuazEzJFZE&feature=related

Teď je zima.
A jaro mi schází.

Chybí mi něžné dlaně trávy.
Plameny kaštanů v barvě růžového pudru,
co kvetou na Petříně.
A vítr na věži uprostřed stromů.

Co na tom, že to byla jen rozhledna,
a cestou dolů jsme zakopávali o turisty…

Byla jsem s tebou princezna i pirát v ráhnoví.
Moji závrať si uvěznil na dně oceánu pod našima nohama,
a ona už se nevrátila.

Přistáli jsme u břehu Ticha.

Dole nebylo, kam si sednout.
Půda byla žíznivá a za noci lačně popíjela.

My jsme nakonec nechtěli vysedávat
na jednom místě.
Svět byl tak velký,
a z kopce se kráčí lehce…
Autor spare, 27.12.2010
Přečteno 259x
Tipy 23
Poslední tipující: cevert, Sladkalu, labuť, Gabrielle, Bean, Štěpina G, jedam, Marry01, Hazentla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká a povedená...líbí se mi :-))

29.12.2010 23:21:00 | Sladkalu

kdo jaro v dusi ma..
z kopce ci do kopecku..
jo..ten se vazne ma..
i pres tu zimni brecku .o)

28.12.2010 08:58:00 | Bean

napíšu jen? ...pěkná

27.12.2010 22:21:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí