Zpěv Země vzdálené

Zpěv Země vzdálené

Anotace: Kdo má tuto planetu rád natolik, že by ji uměl vnímat jinak než jako samozřejmost?

Zvuky tónů konipasů
zvuky barev starých časů
zvuky šumu polních klasů
zvuky zpěvu nočních hlasů.

Orchestr tajů ze Země uniká.

Hlasy barev jasných očí
barev krásných pohledů,
ladnost štětce jímž malíř točí
a zpěv Země mizí z dohledu.

Slyšte sladkost tonů
slyšte naši sousedé,
vše jak sladkost mladých zvonů
to je zpěv Země vzdálené.
Autor tucnak, 16.11.2004
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí