NENAJDU SVĚTLO A PŘECI SVÍTÍ

NENAJDU SVĚTLO A PŘECI SVÍTÍ

Anotace: myšlenky které se chytí.....

ve větě,a nebo v zázraku
ty se dívej do mraku
počítej vteřiny bez naděje
stejně se ale neohřeje
kde je tvá stopa,hloupá naděje
když stejně ale roztaje
slovíčka ve fraku
lidi co ve vlaku
nechtějí vystoupit
vždyť v myšlence
co tence
chtějí tě hledat
ve svém hříchu
jen hloupou pýchu
nikde jen nenajdeš
možná ale nepřijdeš
jen co se třpytí
myšlenky které se chytí....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta G., s.e.n, la loba, Gabrielle, Jiná, Mbonita, labuť, Niky88, lennerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Myšlenky jdou za sebou
vybírám si některou
ale kterou vzít
nechci -li tvůj řád přerušut?

Hezky ti to do sebe zapadá.

30.12.2010 18:56:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí