Raději ještě letos.

Raději ještě letos.

Anotace: ...

Opět napadena šíleným sněhobitím
vzdávám se sama sobě,
a blamáže odkládám
napřesrok.

Několikrát jsem to popsala
jako běžný jev,
vylepila na všechny kandelábry
po městě,
ale zřejmě neumíte číst.

Těžko přesvědčit sny,
aby slehly těhotné reálnem,
a na seně povily vlastní kostřičky.

Je to nevděčná dřina.
Je to nekonečný pochod pouští bez Rudého moře.
Je to nit a jehla bez ouška.
Je to ticho před bouří, která nebude.


Opět napadena

vzdávám se raději ještě letos . . .
Autor spare, 30.12.2010
Přečteno 304x
Tipy 24
Poslední tipující: Skalsky Pavel, cevert, WAYWARD, NikitaNikaT., Kapka, James Libustka, Gabrielle, enigman, labuť, jedam, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

10.01.2011 20:30:00 | WAYWARD

to bylo loni...teď vyběhni...

02.01.2011 00:44:00 | enigman

.
jen se ouška na niti nevzdávej
a špičku jehle obruš do bytí
máš pravdu, že je to letos
tak trochu nakvap

ale právě otevíráš
jehle i s nití
příštích x
rýmovaček

tož včil
vydrž
.

30.12.2010 23:45:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí